2014-02-11 17:44:53• hírek • Szatmár.ro

Olimpia: javában készülnek a bajnokság folytatására

szatmar.ro archívum
szatmar.ro archívum

Lassan kialakul az olimpia végleges kerete, de a kezdő 11-ben még sok a kérdőjel.

"Az erőnléti alapozás után az elmúlt héten a taktikára helyeztük a hangsúlyt. A három mérkőzésen megpróbáltuk úgy szerepeltetni a játékosokat, hogy mindenki egyforma terhelést kapjon. Az akkori találkozóknak és az elkövetkezendő felkészülési meccseknek is a fő célja, hogy megtaláljuk a legjobb kezdő tizenegyet. Ebben a tekintetben még egy-két helyen vannak kérdések" - magyarázza Csík Tibor vezetőedző.

Az Olimpia már három edzőmérkőzésen van túl: a román foci negyedik vonalában szereplő Váradszentandrás ellen egy gólos győzelmet arattak, a második ligában szereplő Bákóval döntetlent játszottak, a harmadik ligás Pankota elleni mérkőzésen pedig 2-1 arányban nyertek.

A folytatásban a sárga-kék mezes fiúk a magyar bajnokság harmadik vonalában szereplő Cigánddal fognak megmérkőzni, majd a harmadik ligás Zilahi FC és a Borossebesi National lesz az ellenfél.

Az Olimpia számára a bajnokság március elsején folytatódik: ekkor a 11. helyezett aradi Uta lesz a vendége a tabella 8. helyén tanyázó szatmári csapatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: